Álomállás - valóban létezik?

2011/03/19. - írta: Álomállás

Álomállás: sokak fejében rögtön a pénz, a hatalom vagy épp a jó munkahelyi társaság jelenik meg. Az igazán jó állás azonban mindenki számára mást és mást jelent. Megfelelő embert a megfelelő helyre - szól a mondás, bár kicsit közhelyesen. 

A fő kérdés inkább az, mi számomra a legjobb, mitől lesz a munkahelyem "álom". Igen, lehet az, de sok tényezőnek passzolnia kell: főnök, fizetés, munkakörülmények, kollégák, feladatok, kihívások, lehetőségek, felelősségvállalás, munka-magánélet egyensúlya. A tökéletes, mint a nagy Ő, talán nem is létezik, de törekedhetünk rá, hogy elérjük.

A blogom, egyelőre kísérleti jelleggel, ebben próbál segíteni: gyakorlati tippek, hasznos tapasztalatok az álláskeresésről, karrierépítésről, önéletrajz-írásról és egyéb infókról, amik hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az álomállás elérhető legyen. Nem tervezek hókuszpókuszt, akadémiai esszét, nem ígérem senkinek, hogy holnaptól megváltozik az élete. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alomallas.blog.hu/api/trackback/id/tr732754291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása