Szubjektív ajánló - Munkaügyek

2012/03/19. - írta: Álomállás

Munkaügyek - vasárnap 21.25-kor az m1-en, amolyan magyar Office. Lehet, hogy máshol láttuk már, nekem viszont tetszik. Végre egyfajta görbe tükör a mai munkahelyeknek, nemcsak a közszférának, hanem a multiknak is. A második részben például egy megbeszélésen mindmappinget kezdenek rajzolni, soha nem gondoltam volna, hogy a köztévében valaha ilyen kifejezéseket, magyarázat nélkül fogok hallani. Talán egy dolog bánt, viszonylag még kevés szereplő van, kevés karakter, de talán ez idővel változni fog (hátha találnak még üres íróasztalokat).

És ami még mulatságos volt, jól karikatúrázták az állásinterjúkat. A dilettáns HR-es és a vezető közös "munkája" szenzációsan sikeredett, külön ezt a jelenetet levetíteném néhány friss főiskolás HR-esnek, mint negatív példa.

Egy kis ízelítő:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alomallas.blog.hu/api/trackback/id/tr254327151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása