Jelentkezz pároddal együtt álláshirdetésre!

2011/08/01. - írta: Álomállás

Ma kaptam egy emailt, melyben egy pár (férfi és nő) együtt pályázott egy állásra. Közös fénykép, mindkettőjük önéletrajza a levélben. Hasonló háttér, hasonló motivációs levél. Apró szépséghiba, hogy több mint száz címzettnek küldték el a levelet, mindenki látható benne.

Free Stock Photo: A couple in costumes at Dragoncon 2009 in Atlanta, Georgia.

Elgondolkoztam, mi motiválhatta őket a közös pályázatra. Mindketten állást keresnek, hasonlóan inkább pályakezdők, némi tapasztalattal. Ugyanott laknak, tehát azonos környéken keresnek. Van közös facebook/iwiw oldaluk, közös emailcímük. Láthatták esetleg valamelyik valóságshowt is, ahol párok is jelentkezhettek.

Mindenkit lebeszélnék erről. NE pályázz közösen egyik családtagoddal sem, legyen szülő, testvér vagy bármilyen rokon. Nem baj, ha azonos emailcímetek, telefonotok, elérhetőségetek van, mert bármilyen okból így adódik. A pályázat azonban egyedi legyen. Hasonlíthat, de fontos saját erősségeidet kidomborítani, miben vagy te más, mint a többi pályázó. Igen, adott esetben saját rokonod, iskolatársad, barátod versenytársa lehetsz, de ezért a pályázat.

A közös pályázat aranyos: egy pár vagyunk, egy helyen szeretnénk dolgozni, hasonló az érdeklődésünk. Ez azonban munkahely. Itt egyéni teljesítményünk számít, munkaszerződést egyedül kötünk, képesek vagyunk önállóan döntést hozni. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alomallas.blog.hu/api/trackback/id/tr333118185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása